BELÆGNINGSARBEJDE

Jeg udfører alle former for belægninger til både private og virksomheder. Min ekspertise vil garanteret at det arbejde du får udført er professionelt og altid i orden. Kvalitet og høj faglighed er nøgleord i mit arbejde.

Til den private husejer kan jeg tilbyde belægnings arbejde som f.eks. kan være terasse, indkørsel, gangstier, fundament osv. Belægning kan laves i mange forskellige materialer og på mange forskellige måder. Jeg hjælper gerne med at udvælge og rådgive dig, om hvordan du får en god løsning.

Til erhverv og det offentlige er belægnings opgaverne som regel langt større end til private husejere. Denne type belægnings arbejde kan f.eks. være anlæggelse af torve, store parkeringspladser og veje, men også det man kender som "almindelig flisebelægning" bare i noget større omfang. Jeg kan udføre alle former for belægning for både private og offentlige virksomheder. Det kan også være renoverings opgaver, med eller uden genbrug af eksisterende belægning.

Med min store erfaring og gode kompetencer inden for området, sikrer du at alle belægnings opgaver udføres professionelt, med moderne udstyr og med et resultat som både er kvalitetsmæssig og æstetisk korrekt. Og naturligvis holder det i mange år.

Benyt kontorformularen her på siden eller ring i dag på telefon 40 78 45 98 og få en snak om et uforpligtende tilbud.

​Få et uforpligtende tilbud​!​

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt eller få besvaret eventuelle spørgsmål. SVARTID: indenfor 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​

"Super"

Super lokal service, spørg og du får svar på hvad som helst.

Jens Hansen

Stefan Thaisen

Diana Larsen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

Jonas Thaisen Aut. Kloakvirksomhed & Anlægsstruktør

CVR: 31730058

Kontakt

Mail: jonasthaisen@gmail.com

Telefon: 40 78 45 98