Over 18 års erfaring med slamsugning

Er du på udkig efter professionel slamsugning til kloakproblemer? Så er du landet det helt rette sted. Ved Aut. Kloakmester Jonas Thaisen står vi klar til at hjælpe. Vores virksomhed er beliggende i Jægerspris, men vi kører gerne til Frederikssund, Hornsherred og omegn alt efter behov.

Vi har mere end 18 års erfaring i branchen og er sammenlagt tre ansatte. Vi hjælper med både store og små opgaver alt efter behov. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til opgaver inden for slamsugning.

Vi bruger primært vores store traktor med slamsuger lokalt, men vi kører ud med en mindre slamsuger til byer uden for Jægerspris. Derudover hjælper vi både private som erhvervskunder uanset opgavens omfang.

Vi tilbyder:

  • Høj faglighed og grundighed
  • +18 års erfaring i branchen
  • Professionel slamsugning

Få den rette hjælp

Der kan være mange gode grunde til at reagere hurtigt, hvis du har problemer med din kloak, f.eks. i tilfælde, hvor dit toilet er stoppet, eller hvis afløbet lugter. I sådanne tilfælde er du mere end velkommen til at ringe til os for at få en faglig vurdering, så vi kan rense kloakken.

Ved brug af slamsugeren kan vi hurtigt og nemt rense din kloak for alt, hvad der måtte være af urenheder. Slamsugeren er god til den lidt mere grove rensning, så vi får fjernet alt på en gang. Som autoriseret kloakmand ved vi præcis, hvad der skal til for at komme problemet til livs.

Hvad koster en slamsuger?

Prisen på en slamsuger afhænger altid af opgavens omfang. Derfor kommer vi først med det endelige tilbud, når vi har vurderet opgaven. Herefter vil du modtage en pris på den respektive service, der er nødvendig for at fjerne problemet.

Kontakt os for mere information om slamsugning

Hvis du har brug for flere informationer om slamsugning eller priser, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os. Også hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi skal ud med den store eller lille slamsuger.

Ring til telefon 40 78 45 98, eller skriv en e-mail til os på jonasthaisen@gmail.com .

​Få et uforpligtende tilbud​!​

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt eller få besvaret eventuelle spørgsmål. SVARTID: indenfor 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​

"Super"

Super lokal service, spørg og du får svar på hvad som helst.

Jens Hansen

Stefan Thaisen

Diana Larsen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

Jonas Thaisen Aut. Kloakvirksomhed & Anlægsstruktør

CVR: 31730058

Kontakt

Mail: jonasthaisen@gmail.com

Telefon: 40 78 45 98