Har du brug for en rottespærre?

Er du i tvivl om, hvorvidt du har rotter i kloakken? Så kan det være en god idé med en rottespærre. Heldigvis har vi ved Aut. Kloakmester Jonas Thaisen stor erfaring med rotter og kloakarbejde. Vi holder til i Jægerspris, men kører gerne til Frederikssund, Hornsherred og omegn.

Det kan gå hen og blive problematisk med rotter i kloak. Udover at rotterne kan medføre en sundhedsrisiko, kan de også ødelægge rør og ledninger i kloakken. Derfor er det vigtigt at reagere hurtigt, hvis du har mistanke om rotter i kloakken. Desto hurtigere du kontakter os, desto hurtigere kan vi sætte bekæmpelse af rotter i gang ved at implementere en rottesikring. Vi har 18 års erfaring i branchen og ved derfor præcis, hvad der skal til, når det drejer sig om problemer med rotter.

Vi tilbyder

  • ​Grundighed og høj faglighed
  • Montering af rottespærre
  • Den bedste service

Hvad koster en rottespærre?

En rottespærre koster fra 3.000 kroner inklusiv moms og op efter. Vores priser varierer og afhænger af brøndens tilstand. Derfor kan vi ikke beregne en endelig pris, før vi har vurderet opgavens omfang. Når vi har gjort det, vil du modtage et uforpligtende tilbud og en fair pris.

Som autoriseret kloakmand ved vi præcis, hvordan vi skal montere en rottespærre i et rør og i en kloak for at yde den bedst mulige rottebekæmpelse. Det er derfor vigtigt, du ikke selv forsøger at montere den, da det kræver erfaring og ikke mindst de rette ressourcer.

Når vi sætter en rottesikring op, sørger vi samtidig for at gennemgå kloak, afløb med videre for at undersøge, om de respektive dele er intakte. Det er vigtigt at være opmærksom på, da rotter nemt kan have ødelagt rør og andre dele.

Kontakt os for flere informationer

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad du selv kan gøre, eller hvad vi kan tilbyde, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os. Vi sørger som sagt også for at give dig et uforpligtende tilbud, inden vi sætter en rottesikring op.

Ring til telefon 40 78 45 98, eller skriv en e-mail til os på jonasthaisen@gmail.com .

​Få et uforpligtende tilbud​!​

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt eller få besvaret eventuelle spørgsmål. SVARTID: indenfor 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​

"Super"

Super lokal service, spørg og du får svar på hvad som helst.

Jens Hansen

Stefan Thaisen

Diana Larsen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

Jonas Thaisen Aut. Kloakvirksomhed & Anlægsstruktør

CVR: 31730058

Kontakt

Mail: jonasthaisen@gmail.com

Telefon: 40 78 45 98